DESPRE NOI

MONDO MARKET SRL
Oferă soluții profesionale pentru instalații din 1998

MONDO MARKET SRL, înființată în anul 1998 și prezentă pe piața de instalații din Cluj-Napoca de peste 23 de ani, este una din companiile de referință care s-a remarcat mereu prin profesionalism, zero compromisuri la calitate și, nu în ultimul rând, respect și implicare cu bun simț pentru clientul final.

De la soluții simple, pentru case unifamiliale sau apartamente, la proiecte complexe de stat sau private, suntem aici pentru a furniza materialele de care dvs. aveți nevoie. Avem pe stoc peste 10.000 de produse care acoperă totul de la canalizare, gaz sau apă caldă și rece.

Distribuție în județul Cluj. Livrăm materiale în orașele mari din județ de peste 15 ani.

Rezultatele vorbesc de la sine – astăzi ne găsești în unul dintre cele mai mari depozite care gestionează exclusiv materiale pentru instalații sanitare și termice, pe strada Bulgarilor nr. 5 din Cluj-Napoca.

Soluția pentru locuința ta

Îți punem la dispoziție o gamă de peste 10.000 de produse disponibile și instalatori care lucrează cu noi de mai mult de 20 de ani. Tradiția și experiența ne recomandă.

Îți oferim soluția pentru locuința ta. Nu trebuie să te mai stresezi cu calcule complicate. Pentru fiecare tip de locuință există o altfel de soluție optimă.

În lipsa unui consultant bine pregătit, s-ar putea ca în timp să ai costuri ridicate, greșeli de calcul și mai multe vizite ale firmelor de service. În plus, evaluarea e inclusă în preț.

Ai control asupra costurilor. Primești o desfășurare clară a prețurilor și nu mai ai de ce să-ți faci griji în ceea ce privește neseriozitatea. Decizia finală rămâne la tine.

Clienții noștri se bucură și astăzi de cele mai bune sisteme, instalate cu mulți ani în urmă. Peste ani, s-ar putea să ne mulțumești și tu că nu ai făcut rabat la calitate.

Oferim

În lipsa unui consultant bine pregătit, s-ar putea ca în timp să ai costuri ridicate, greșeli de calcul și mai multe vizite ale firmelor de service. În plus, evaluarea e inclusă în preț.

Profesionalism, tehnică de cea mai bună calitate, instalații sigure și fiabile pentru casa ta.

Montaj simplu, sigur și rapid. Lucrăm cu un număr mare de instalatori colaboratori, specializați.

TOP