SC MONDO MARKET SRL respectă prevederile ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii și conferă consumatorului (persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, firme, etc.) dreptul de retur al produselor achiziționate de pe website-ul nostru. Returnarea produselor se poate face în următoarele situații:

a. Ați primit alt produs/alte produse: în cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne anunțați în cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul să fie returnat și înlocuit cu cel comandat. În acest caz, cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către SC MONDO MARKET SRL;

b. Marfa livrată prezintă deteriorări vizibile: în cazul în care marfa primită prezintă deteriorări vizibile, aveti dreptul să refuzați recepția, chiar la momentul recepției, prin menționarea acestui lucru pe documentul de transport . Vă rugăm să verificați integritatea produselor la livrare!.

c. Dacă din anumite motive, din produsele comandate vă rămân produse pe care nu le mai utilizați, acestea pot fi returnate cu condiția să nu facă parte din categoria de produse pe comandă special;

d. Fără a aduce atingere celor de mai sus, dreptul de retur trebuie exercitat de către consumator în termen de maxim 14 zile de la momentul la care consumatorul a intrat în posesia fizică a produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur.

Dacă marfa comandată este returnata și prezintă următoarele defecte: zgâriată, murdară, tăiată, crăpată sau cu urme de lovituri, urme de lichid, lipsuri cantitative, ne rezervăm dreptul de a refuza primirea produselor solicitate spre a fi returnate. Clientul nu poate denunța unilateral contractul (nu iși poate exercita dreptul la retragere) în cazurile prevazute în art. 16 din ordonanța de urgență 34/2014 în urmatoarele cazuri:

• produse la metru, tăiate,

• produse deteriorate și neacoperite de garanție,

• produse pe comandă specială.

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către SC MONDO MARKET SRL. Returul se face la sediul firmei SC MONDO MARKET SRL. După returnarea produselor și recepționarea lor în depozitul SC MONDO MARKET SRL, se inițiază transferul bancar către contul indicat de client, sau, în situația plății comenzii cu cardul, către contul de card folosit inițial de către client. În cazul în care produsele au fost achiziționate cu numerar, se efectuează returnarea în numerar a contravalorii produselor returnate. Orice retur de produse trebuie însoțit de documentele aferente primite de către client la cumpararea produselor.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta pe adresa officemondomarket@gmail.com sau la numerele de telefon: 0264-415804, 0264-415332, 0748-111656, 0745-329551.

TOP