Pentru utilizarea acestui website este necesar să citiți cele ce urmează. Vizitarea în continuare a paginilor acestui website presupune că sunteți de acord cu termenii și condiȚiile de utilizare ale website-ului mondomarket.ro.

Website-ul mondomarket.ro este proprietatea exclusivă a SC MONDO MARKET SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str.Bulgarilor nr.5, înregistrată la registrul comerțului cu nr. J12/1970/1998 și CUI RO 11283654, capital social 200 (Ron) Lei, cont bancar RO 60 BTRL 01301202916054XX deschis la Banca Transilvania Cluj.

Telefoane de contact 0264-415804, 0264-415332, 0748-111656, 0745-329551, fax. 0264-415804 și adresa de e-mail office@mondomarket.ro.

Acest website este disponibil pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația în vigoare sau care se află deja în relații contractuale cu SC MONDO MARKET SRL. Website-ul și serviciile oferite prin intermediul acestuia nu sunt destinate minorilor. Dacă se constată că s-au colectat neintenționat date cu caracter personal de la un minor, se vor elimina cu promptitudine datele respective din inregistrările noastre, cu excepția cazului în care există vreun temei juridic care ne permite stocarea respectivelor date. În cazul în care considerați că acest site este vizitat de către un minor, vă rugăm să ne contactați la officemondomarket@gmail.com. După cum va fi cazul, ne rezervăm dreptul de a solicita oricând dovezi privind acordul părinților pentru a permite prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la minori.

SC MONDO MARKET SRL își rezervă dreptul de a modifica unilateral prezenții termeni și condiții, continuțul, forma de prezentare și/sau structura website-ului în orice moment, modificările făcute fiind considerate a fi acceptate de către dumneavoastră dacă veți continua să folosiți website-ul după afișarea politicii pe website, după notificarea în prealabil, în mod vizibil, cu privire la faptul că prezenta politică a fost actualizată.

Dumneavoastră și SC MONDO MARKET SRL sunteți contractori independenți și nicio agenție, parteneriat, relație angajat - angajator nu este urmărită și nu se va crea prin utilizarea acestui website.

SC MONDO MARKET SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoricul colaborării livrări refuzate.

Mondomarket.ro este o platforma prin intermediul careia se comercializeaza produsele vandute de SC MONDO MARKET SRL.  Entitatea, SC MONDO MARKET SRL,  care pune in vanzare produsele comercializate in cadrul acestui site se angajeaza sa asigure o modalitate ferma si transparenta a modalitatii de vanzare si asigura garantia produselor. Prezentul document reglementeaza pe langa termenii si conditiile de folosire a site-ului si politica generala de plata a produselor comercializate.

Pe parcursul timpului este posibil sa modificam continutul prezentului document si informatiile descrise, de aceea va rugam sa verificati periodic schimbarea acestora. Pentru o buna gestionare si instiintare a utilizatorilor, vom posta de fiecare data forma actualizata.

În timpul utilizării website-ului și a serviciilor sale, dumneavoastră în calitate de utilizator, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a website-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc., vă angajați să nu modificați, copiați, transmiteți, afisați, publicați, reproduceți, creați, produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul website-ului, vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea website-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii internet sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacții sau achiziții prin acest website.

Înscrierea ca utilizator pe acest website necesită completarea de către dumneavoastră a unui formular de înscriere în care vor fi trecute câteva date personale obligatorii. Aceste date vor fi în mod obligatoriu actuale, clare și complete și vor fi actualizate, ori de câte ori este cazul. SC MONDO MARKET SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe website sau la anumite secțiuni ale website-ului în cazul în care informațiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informațiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon etc.) precum și mesajele private, sunt confidențiale și vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor către care se adresează, în conformitate cu prevederile politicii de protectie a datelor personale. Înregistrarea prin cont și parolă implică anumite reguli. Cuvintele alese trebuie să se înscrie în limitele legii și moralității și să vă asigure securitatea contului. Contul fiecărui utilizator este personalizat și totodată securizat prin user și parola. El poate fi anulat de ambele părți fără o notificare prealabilă (din partea utilizatorului, oricând și din orice motiv, iar din partea SC MONDO MARKET SRL, în cazul în care termenii și condițiile nu sunt respectate).

Este interzisă transmiterea, închirierea sau vânzarea datelor de accesare a contului (user și parolă) către alte persoane. În cazul în care un utilizator ajunge la concluzia că, din diverse motive, datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, este necesar să le schimbe. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului său, precum și pentru orice activitate desfășurată pe website de către alte persoane care au avut acces la contul său.

Odată cu înregistrarea și deschiderea unui cont, deveniți utilizator și se consideră că ați citit și ați fost de acord cu termenii și condițiile specificate.

Pe website-ul mondomarket.ro, utilizatorul răspunde de veridicitatea datelor introduse în timpul creării contului, precum și în procesul de plasare a comenzii pe website. SC MONDO MARKET SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Datele cu caracter personal ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SC MONDO MARKET SRL numai în scopul declarat al acestui website, incluzând și delimitându-se la confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promotii, etc. Pentru mai multe detalii, va rugăm să consultați secțiunea politica protecția datelor personale disponibile pe website.

In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 privind datele cu caracter confidential Vanzatorul are dreptul de a stoca datele cu caracter personal in vederea executarii contractului. In acelasi sens, Vanzatorul este obligat sa gestioneze datele cu caracter personal ale cumparatorului pentru indeplinirea obligatiilor in ceea ce priveste etapele de inregistrare, transmiterea informatiilor cu privire la cursa, rezolvarea reclamatiilor, transmiterea de mesaje publicitare pentru care exista acordul Cumparatorului.

Vanzatorul are obligatia de a nu transmite informatiile cu caracter personal catre alte persoane decat cele prevazute in politica de confidentialitate cu caracter general a societatii prezentata la sectiunea Politica de confindentialitate.

Politica de confidentialitate cu caracter general este aplicabila cu caracter suplimentar prezentei sectiuni.

Vanzatorul va gestiona urmatoarele date personale ale Cumparatorului: Numele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon.

In cazul in care Cumparatorul va solicita informatii despre oferte actuale ale Vanzatorului bifand caseta corespunzatoare, acestea vor fi trimise la adresa de e-mail furnizata de Cumparator.

Cumparatorul isi da consimtamantul pentru manipularea datelor sale personale in conformitate cu Termenii si conditiile generale, bifand caseta corespunzatoare. Cumparatorul ofera acest acord Vanzatorului pana la solicitarea retragerii, dar pentru o perioada de maxim 9 ani.

Cumparatorul poate solicita modificarea sau stergerea datelor sale personale intr-un e-mail trimis la adresa office@mondomarket.ro. Stergerea are loc in termen de doua luni de la confirmare. In cazul facturilor eliberate, inclusiv datele cu caracter personal care au fost introduse in sistemul contabil, nu pot fi sterse din cauza obligatiei de arhivare impusa de lege.

 

Întregul conținut al website-ului mondomarket.ro, incluzând texte, imagini, reprezentări grafice, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea SC MONDO MARKET SRL, și/sau a partenerilor săi, și/sau a furnizorilor săi, și este protejat conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală. Combinarea acestora (design-ul website-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC MONDO MARKET SRL și este protejată de legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală.

Este interzisă copierea, distribuția, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu, obținute de pe/sau prin intermediul website-ului. Folosirea fără acordul scris al SC MONDO MARKET SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Toate programele folosite pe acest website sunt proprietatea SC MONDO MARKET SRL sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de legea drepturilor de autor.

Este interzisă transmiterea de informații la care aveți acces prin intermediul website-ului mondomarket.ro, către persoane sau departamente de la firme concurente.

DESCRIEREA SERVICIILOR / PRODUSELOR

Prin intermediul paginii mondomarket.ro/catalog din cadrul site-ului, este pusa la dispozitia cumparatorului posibilitatea de a achizitiona produsele vandute de SC MONDO MARKET SRL.

PRETURI

Costul fiecarui produs este exprimat in RON. Pretul programelor este variabil, iar acesta este corespunzator momentului la care comanda este efectuata. 

Valoarea fiecarui produs afisat pe site este valoarea bruta si include TVA.

In conditiile in care apar erori sau exista probleme sau disfunctionalitati cu privire la site, sistemul de plata sau mecanismul de inregistrare, vanzatorul va informa de indata persoana cu privire la care se refera eroarea.

COMENZI / LIVRARE 

O comanda este catalogata ca fiind finalizata in momentul in care primiti un email pe adresa comunicata in momentul efectuarii comenzii. Acest email va contine datele produsului selectat si achitat. Va rugam sa cititit termenii si conditiile de vanzare inainte de plasarea comenzii.

Orice comanda plasata prin intermediul acestui website se va procesa intr-un termen de maxim 48 de ore. In momentul finalizarii comenzii, cumparatorul va fi informat de catre sistem.

PLATA COMENZILOR

Pentru plasarea comenzii, cumparatorul trebuie sa achite taxa produsului prin intermediul procesatorului de plati online. Astfel pentru efectuarea oricarei comenzi este necesara completarea datelor solicitate de sistemul de plati integrat in site sau completarea campurilor necesare pentru celelalte modalitati de plata.

In urma finalizarii procesului de cumparare, persoana care a achizitionat produsul va intra in posesia sa in cel mai scurt timp posbil.

Contractul se considera a fi incheiat in momentul in care vanzatorul a confirmat plata efectuata pe canal electronic (cu cardul) si a receptionat suma reprezentanta a cuantumului programului, comanda prinzand astfel semnificatia de contract electronic. 

Contractele electronice sunt guvernate de Legea 365/2002 privind serviciile de comerț electronic. Dispozitiile prevazute in prezenta lege reglementeaza conditiilor de furnizare a serviciilor societatilor informationale si prevad o serie de obligatii cu privire la serviciile de comert electronic pe care vanzatorul trebuie sa le respecte. Datele de facturare se vor preciza in procesul de inregistrare.

Dupa primirea e-mailului de confirmare a platii, contractul electronic se incheie intre partile contractante prin acceptarea acesteia.

In ceea ce priveste respectarea drepturilor consumatorilor, prezentul contract este guvernat de ordonanta de urgenta 34/2014 privind aspectele de natura comerciala intre consumatori si intreprinderile furnizatoare de servicii. De asemenea respecta reglementarile incluse in Directiva 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului privind drepturile consumatorilor.

In cazul solicitarii anularii de catre Cumparator  a unei comenzi inainte de data livrarii, acestuia i se va returna suma integrala, iar daca anularea survine in urma unor erori ale Cumparatorului, acestea se vor solutiona dupa cum urmeaza:

  • Daca datele furnizate de Cumparator sunt eronate / incomplete si impiedica efectuarea livrarii, atunci acesta va fi contactat pentru cererea informatiilor lipsa
  • Daca livrarea este efectuata la alta data decat cea mentionata de client in comanda, acesta are dreptul de a solicita anularea comenzii si i se va restitui suma integrala -  taxele de livrare sau relivrare la data ceruta in comanda vor fi suportate de catre vanzator

Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari. Ele pot fi solicitate insa, la cererea clientilor.

Conform OUG 34/2014 mondomarket.ro ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea cumparatorului final, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a utilizatorul final în conformitate cu art. 58.

SC MONDO MARKET SRL garanteaza calitatea produselor comercializate, insa daca totusi nu sunteti multumiti de produsul achizitionat, asiguram:

  • Returnarea sumei achitate
  • Inlocuirea produsului 

tează utilizatorului acces limitat, pe acest website și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral website-ul, de a reproduce parțial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SC MONDO MARKET SRL, fără acordul scris al acesteia. Nu se consideră modificare parțială a website-ului scrierea și editarea recenziilor corespunzătoare produselor listate în website.

Utilizatorii care accesează/vizitează website-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, e-mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsa de e-mail sau vor transmite mesaje sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continuțul website-ului mondomarket.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleazț website-ul mondomarket.ro, va fi considerată o tentativa de fraudare a website-ului mondomarket.ro și va duce la demararea procesului penal împotriva acelei sau acelor persoane care a/au încercat acest fapt. Nu se consideră modificare a conținutului site-ului scrierea și editarea recenziilor corespunzătoare produselor listate în website.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) website-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna prezenții termeni și condiții, precum și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și SC MONDO MARKET SRL sau partenerii săi. În cazul unor eventuale conflicte între SC MONDO MARKET SRL și clienții săi, se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

În cazul în care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe website-ul mondomarket.ro, vă rugăm să expediați un e-mail în acest sens la adresa officemondomarket@gmail.com, în care să menționați cât mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră. Vă rugăm să vă specificați numele complet, numărul de comandă sau factura, data la care ați efectuat comanda, respectiv data facturii sau a bonului fiscal, precum și motivul nemulțumirii sau sugestia pe care doriți să o faceți. Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră și SC MONDO MARKET SRL, motiv pentru care vă rugăm să verificați cu atenție inserarea lor integrală și corectă în mesajul dumneavoastră.

TOP